diumenge, 14 de juliol del 2013

Via Catalana: a Lladó ja hem reservat el nostre tram: el 719

La campanya d'nscripcions per a la cadena humana de l'Onze de Setembre que vam començar el dissabte passat, primer día de la festa de Lladó, ha estat un èxit: gairebé 200 persones ja s'hi han apuntat.
El tram escollit per formar part de la Via Catalana, la cadena humana que ha d'unir el proper Onze de Setembre El Pertús amb Alcanar, és el 719.
Aquest tram és a pocs quilòmetres de la Jonquera, en direcció al Pertús, enfront de l'ermita de Sant Martí de la Font del Vidre.
La recollida d'inscripcions per anar-hi tots junts i organitzadament encara no està tancada. Si t'hi vols apuntar per fer Via amb nosaltres pots contactar amb algú de l'Assemblea Territorial de Lladó.
A través del Blog i del Facebook de l'Ateneu Cim d'Estela anirem donant instruccions a mida que s'apropi l'Onze de Setembre.
Estigueu atents i difoneu la Via entre familiars, amics, companys de feina i de lleure: la Via Catalana ha de ser un èxit per demostrar-li al món la nostra capacitat d'organització i la nostra voluntat pacífica i democràtica de ser un nou estat d'Europa.
Junts, si volem, podem!