dilluns, 2 de juliol del 2012

Marxa per la Independència

Lladonenques i lladonencs:

Des de l’Assemblea Nacional Catalana tenim clar que a Catalunya, els catalans, necessitem un estat propi no sols per a viure millor, sino per a sobreviure com a poble, per a poder preservar uns valors que ens caracteritzen i que al llarg de la història ens han permès aportar a la humanitat. I com a poble que viu en democràcia, han de ser les nostres institucions les que ens portin a l’estat de ple dret. És per aquesta causa que ens proposem organitzar i mobilitzar la societat civil per a què els nostres polítics proclamin la independència de Catalunya a no trigar gaire.

Coincidint amb el dissabte de la nostra Festa Major, us convidem a participar en un acte emmarcat dins la Marxa per la Independència, que aquest estiu recorrerà gran part de la nostra terra per acabar el dia 11 de setembre a Barcelona, on hem de ser molts i molts més del milió de persones que el juliol de fa dos anys demanàvem la independència.

És per això que us convidem a participar d’aquest moviment, col.locant una senyera estelada al balcó de casa, d’on no es mogui fins a gaudir de la plena sobirania, fins que Catalunya sigui un estat més d’Europa. Tanmateix, esteu convidats a la concentració prèvia a l’entrada al nostre poble, això és a l’encreuament de la carretera de Cabanelles amb la variant, a dos quarts de sis de la tarda. Des d’aquest punt entrarem tots junts fins a la plaça, on es llegirà el manifest de la marxa. Necessitem de l’esforç i el recolzament de tothom.

Si no hi creiem nosaltres, qui ho farà?

Si no estem disposats a lluitar i dir ben clar el que volem, qui ens ho donarà?


Com deia algú: la dignitat d’un poble no es negocia!

             Visca Catalunya lliure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada