dimarts, 20 d’agost del 2013

Els trams de Lladó i Albanyà: 718 i 719

Informem a tots els que us heu apuntat a la Via Catalana amb el grup de l'Assemblea Territorial de Lladó de l'ANC i l'Ateneu Cim d'Estela  -288 en total, entre Lladó i Albanyà- que els nostres trams són el 718 i el 719.
Així donc, organitzarem la nostra presència a la Via Catalana ocupant, junts, la cua del Tram 718  l'inici del Tram 719.

Allà mateix hi ha una bona extensió de camp per aparcar, de fàcil accés des de la NII, de manera que estarem a peu de tram. Més endavant, quan els companys i companyes coordinadors de la Jonquera hagin delimitat les zones i establert les indicacions, adjuntarem el plànol de situació, els aparacaments i les zones d'esbarjo.

La idea és delimitar una àrea perquè qui vulgui s'hi pugui desplaçar d'hora i dinar sobre el terreny, tenint en compte que dues hores abans de l’inici de la cadena, que s'inicia a les 17:14, es tancarà el recorregut  al pas de vehicles per garantir la mobilitat i la seguretat dels vianants.

REUNIÓ PREPARATÒRIA I INFORMATIVA

Us convoquem, el dia 29 d'agost, a les 21:30, a la Sala Sant Joan de l'Ajuntament de Lladó, a la reunió amb les entitats del poble,oberta a tothom, per preparar els actes que cada entitat organitzarà per a abans de la cadena (gegants, lectures, etc...) i per anar ultimant detalls organitzatius.

Encara queda  molta feina de difusió per fer i cadascun de nosaltres és una baula decisiva. Ara més que mai cal la implicació de tothom i estendre el missatge a tot el nostre entorn, convèncer els indecisos, i estimular que tothom s'hi apunti.

Continuarem actualitzant la informació via correu electrònic i a través d'aquest blog  i del facebook 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada